Nominatie voor 46e Walk of Fame tegel gestart

| |

De Walk of Fame wordt dit jaar uitgebreid met tegel nummer 46. Deze tegel heeft betrekking op het jaar 2019. Voor het onderwerp van de tegel kunt u tot 1 april suggesties aandragen. Uit alle voorstellen selecteert de commissie een aantal onderwerpen waarop vervolgens alle Almeerders kunnen stemmen. Krijgt uw suggestie de meeste stemmen? Dan wordt dit onderwerp vereeuwigd op de 46ste tegel van de Walk of Fame.

Was er het afgelopen jaar een gebeurtenis waar u trots op bent? Kent u een persoon die in 2019 van betekenis is geweest voor Almere? Of is er een ontwikkeling die volgens u echt een tegel in de Walk of Fame verdient? Geef voor 1 april 2020 via de site aan welk onderwerp er op de tegel van 2019 moet komen.

De Walk of Fame Almere is een kunstwerk dat de geschiedenis van Almere vertelt. Het werk bestaat tot nu toe uit 45 tegels, één voor elk jaar dat de stad bestaat. Op elke tegel staat een gebeurtenis, een ontwikkeling of persoon die betekenisvol is geweest voor dat jaar. Tot en met 2043 schenkt de Rabobank elk jaar een nieuwe tegel.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Almeerder (48) besmet met coronavirus

GGD arts verklaard Almeerder met coronavirus hersteld

Volgende artikel