Onderhoud Espelerweg N351 bij Emmeloord in 2021

| |

In 2021 gaat Provincie Flevoland onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de Espelerweg N351. Het traject waar gewerkt wordt loopt vanaf de kruising Hannie Schaftweg tot de rotonde Banterweg. De planning staat nog niet vast. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid.

Onderhoudswerkzaamheden

De bestaande asfaltlaag van de rijbaan voldoet niet meer en wordt vervangen. Daarnaast wordt de verkeersveiligheid van de weg verbeterd door het verbreden van de weg en het aanbrengen van sleuven aan de randen (kantverruwing) die de automobilist waarschuwen indien hij/zij te dicht aan de zijkant rijdt.

Ook worden er glasbollen aan beide zijden van de weg aangebracht. Glasbollen zijn reflecterende bollen die langs de weg staan en ervoor zorgen dat de weggebruiker de lijnen van de weg in het donker beter kan volgen.

Inloopavond

Donderdag 17 september 2020 organiseert de provincie een inloopavond over de werkzaamheden. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur bent u van harte welkom. Medewerkers van de provincie en van de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Locatie:
De Ducdalf
Westerrand 38
8311 AN Espel.

Locatie wegwerkzaamheden slpelerweg N351 bij Emmeloord
Locatie wegwerkzaamheden slpelerweg N351 bij Emmeloord
Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Rabobank Almere zet zich in voor behoud van clubs en verenigingen

Almeerse reststromen geven karakter aan circulaire bruggen op Floriade park

Volgende artikel