Pak je positie: 12,5 jaar Flevolandse Zakenvrouwen op 11 september 2020

| |

Deze maand bestaat Flevolandse Zakenvrouwen 12,5 jaar. Wil je het met ze mee vieren? Je kunt je aanmelden via hun website.

De avond begint om 18:30 uur met de Algemene Ledenvergadering (ALV), gevolgd door een inloop voor de overige gasten vanaf 19:00 uur. De avond eindigt om 23:00 uur.

De zakenvrouwen worden op een unieke manier door Priscilla Rijff van Priz Dansstudio in beweging gezet. Na de kennissessie ‘pak je positie’, wordt het ook een feestje met een discobingo van de beste DJ van Almere, DJ Kai. 

Gastsprekers zijn Annemarie Jorritsma en Jolanda Wicherson, beiden op en top zakenvrouwen.

Annemarie bekleedt een groot aantal bestuurlijke functies en is al jaren als politica actief. Zo was ze de eerste vrouwelijke vicepremier van Nederland, was ze twee keer minister, is ze onder meer Voorzitter Jury Zakenvrouwen van het jaar, Voorzitter van de VVD Fractie in de Eerste Kamer en was ze van 2003 tot 2015 Burgemeester van Almere.

Ze gaat in op leiderschapskwaliteiten en hoe jij je positie pakt in bestuurlijke functies en de politiek. Vanuit haar ervaring deelt ze met de aanwezigen wat zij belangrijk vindt voor vrouwen die een toppositie willen bereiken.

Jolanda is al 17 jaar coach en trainer voor ondernemers. Ze heeft al meer dan 1.000 ondernemers succesvol geholpen bij het persoonlijke en zakelijke groeiproces. Ze werd in 2015 Flevolandse Zakenvrouw van het jaar. Haar kracht is het bedenken van creatieve concepten voor haar klanten en hen helpen grenzen te verleggen. In 2018 schreef ze het boek Kickstart Ondernemen, dat nu ook een online programma is.

Ze gaat in op het belang van je eigen waarden kennen om je positie te kunnen pakken.

Meld je nu aan voor deze avond via de website. Daar vind je ook het volledige programma.

Voor leden is de avond gratis!

Foto door Moose Photos via Pexels

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Aandacht voor laaggeletterdheid Almere in Week van Lezen en Schrijven

Twaalf unieke locaties openen de deuren tijdens Open Monumentendag in Almere

Volgende artikel