SamenLoop voor Hoop Almere 2020

| |

29 en 30 augustus staat het Globeplein in Almere Buiten in het teken van de SamenLoop voor Hoop. SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen.

Gedurende een 24-uurs wandelestafette staat men samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat.

Vrijwilligers broodnodig

Dit emotionele evenement wordt ook dit jaar in Almere gehouden. Om het tweedaagse event goed te laten verlopen zijn vele handen nodig. Wilt u daar deel van uitmaken? Neem dan contact op met coördinator Hans Wessels via de chat op Facebook

Inschrijven

Men kan zich nu al inschrijven voor de verschillende onderdelen. Dat kan zijn een team, een inzamelingsactie, als sponsor van een deelnemer of de KinderLoop. Inschrijven kan op de site van de SamenLoop voor Hoop afdeling Almere

De SamenLoop voor Hoop start op zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus om 13:00 uur op het Globeplein in Almere Buiten.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Provincie en het vfonds lanceren 75 jaar vrijheid in Flevoland

Voorjaarsvakantie op het Muiderslot

Volgende artikel