Suburbia in de Buurt toert rond met picknickkleed

| |

Suburbia in de Buurt zoekt Almeerders om mee in gesprek te gaan over Almere, de toekomst en alles daartussenin.

Wat zal er bijvoorbeeld veranderen aan Almere en wat zal er altijd hetzelfde blijven? Wat gun je de stad in de toekomst? Wat zijn je eigen dromen en plannen? Ligt jouw toekomst in Almere?

Om een antwoord te vinden op deze vragen toert Suburbia in de Buurt rond met een picknickkleed. Almeerders worden uitgenodigd om plaats te nemen op het kleed en in gesprek te gaan over de toekomst.

Daarnaast is Suburbia in de Buurt deze zomer een aantal keer op een vaste locatie te vinden. Ze gaan ook graag met jou in gesprek.

Suburbia in de Buurt op locatie
Deze zomer kan dat op donderdag 16 juli tussen 10.00 en 17.00 uur bij Het Buitenhuis in Almere Buiten. Op donderdag 30 juli, tussen 11.00 en 16.00 uur bij Vindplaats Zenit in Almere Buiten en op donderdag 6 en vrijdag 7 augustus tussen 10.00 en 17.00 uur in Atelier StrandLAB op het Almeerderstrand.

Suburbia in de Buurt bij jou thuis
Zit je liever op het picknickkleed bij jou in de buurt, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar onderstaand emailadres. Suburbia in de Buurt komt graag bij je langs.

Zin om met ons in gesprek te gaan?
 Meld je dan aan voor een op-locatie-gesprek of een bij-jouw-thuis-gesprek door een mail te sturen naar: tessa@theatergroepsuburbia.nl.

Almere mijn Toekomst
De verhalen die Suburbia in de Buurt verzamelt vormen de basis voor de voorstelling Almere mijn Toekomst. Dit is het vervolg op de voorstellingen Almere mijn Thuis (2018) en Almere mijn Trots (2019). Ook voor deze voorstellingen werden verhalen verzameld over het leven in- en rondom Almere. Deze zijn te lezen op de website van Suburbia in de Buurt.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Innovatiecluster Noordoostpolder heeft een online gezicht

Inschrijving Almeerse Onderneming van het Jaar 2021 van start

Volgende artikel