Ontmoet en groet thrillerschrijfster Jet van Vuuren bij Boekhandel Stumpel Almere

| |

Op zaterdag 25 juli 2020 presenteert en signeert Jet van Vuuren haar nieuwe, bij Ambo|Anthos verschenen thriller ‘Gifspoor’ bij Boekhandel Stumpel Almere.

Drie Zeeuwse vriendinnen delen hun passie voor tuinieren. Als ze samen op reis gaan naar Engeland blijkt dat het niet alleen tuinieren is wat hen bindt…

In het voorjaar wordt er op de grens bij Zeeland een naakte, vermoorde vrouw gevonden. De vrouw is zwaar verminkt in haar gezicht. De politie staat voor een raadsel: geen enkel spoor wijst naar een dader en zelfs na intensief politieonderzoek vinden ze niemand die haar heeft gekend. Het lijkt alsof de vrouw door niemand wordt gemist. Haar identiteit blijft onduidelijk. Na drie maanden wordt ze in een anoniem graf begraven.

Noor den Braber is rechercheur in Middelburg. Ze is single, eind veertig, en leeft voor haar werk. Als het dossier van de vermoorde vrouw geen prioriteit meer krijgt, gaat Noor in haar eentje op onderzoek uit.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveer een plek in één van de tijdsloten via mail (almere@stumpel.nl) of telefonisch (036-3020130).

tijdslot 1: 12.00 – 13.00
tijdslot 2: 13.30 – 14.30
tijdslot 3: 15.00 – 16.00

Boekhandel Stumpel Almere

Het adres van de winkel is:

Boekhandel Stumpel Almere
Schutterstraat 18
1315 VJ  Almere

Kun je niet naar de winkel komen? Reserveer een gesigneerd exemplaar en ontvang deze via de post.

Dit evenement is onder voorbehoud. Mochten de COVID-19 regels vanuit de overheid veranderen, dan zullen wij hierin mee gaan.

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Elke zondag een workshop in het Klokhuis

Veiligheidshuis verandert naam in ‘Zorg en Veiligheidshuis’

Volgende artikel