Unieke horror experiences met Eddie de Clown tijdens Halloween Fright Night bij Walibi Holland

| |

De exclusieve VIP-editie van Halloween Fright Nights in Walibi Holland zit vol unieke experiences. Eddie de Clown heeft dit jaar zijn eigen angstaanjagende Limo Service en het is mogelijk om hem persoonlijk te ontmoeten tijdens een exclusieve meet & greet in Eddie’s VIP Encounter.

Horror-fans krijgen dit jaar de unieke kans om als echte VIP thuis opgehaald te worden door Eddie’s Limo Service met een creepy chauffeur achter het stuurBereid je voor op de meest lugubere rit van je leven waarbij je constant op je hoede moet zijn… En dit is niet het enige. De echte fans krijgen dit jaar de mogelijkheid tot een exclusieve meet & greet in Eddie’s VIP Encounter. Durf jij het aan om Eddie te ontmoeten? Bereid je voor op een zeer exclusieve meet and greet met de ‘Master of Horror’ Eddie de Clown die je je voor altijd zal blijven herinneren.

Eddie’s Limo Service en Eddie’s VIP Encounter zijn onderdeel van meerdere exclusieve experiences tijdens de VIP-editie van Halloween Fright Nights. Omdat er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn, is iedereen VIP: een Very Important Prey. Walibi wil deze VIP’s een onvergetelijke angst-ervaring in hun leven bezorgen en organiseert daarom meerdere unieke belevenissen die ze hierna nooit meer mee zullen maken, maar ook nooit meer zullen vergeten.

Unieke horror experiences met Eddie de Clown tijdens Halloween Fright Night bij Walibi Holland

De ticketverkoop voor de Eddie’s VIP Encounter start vandaag exclusief voor abonnementhouders en diegenen die zich hebben ingeschreven voor Eddie’s VIP-lijst. Eddie’s Limo Service is enkel te winnen via winacties op de social media accounts van Walibi Holland. Vanaf vrijdag 18 september is de ticketverkoop Voor Eddie’s VIP encounter toegankelijk voor iedereen.

Maar wel op een veilige manier

Om een veilig dagje uit te verzekeren voor de gasten, zijn er diverse maatregelen genomen op en om het park. Ook bij alle Halloweenactiviteiten blijft de anderhalve meter gewaarborgd. 

Deel dit nieuwsbericht...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Vorige artikel

Hinder Elburgerbrug van 21 september tot en met 10 oktober 2020

Herfstfeest in het Vroege Vogelbos op zondag 27 september 2020

Volgende artikel