Auto slepen zonder kenteken

auto-slepen-rood

Je herkent het in alle waarschijnlijkheid wel wanneer je iemand bent die bijvoorbeeld altijd zijn auto in Duitsland haalt. Wanneer je dit namelijk doet dan is de kans groot dat er geen kenteken op de auto zit en dit is uiteraard een probleem. Je mag namelijk niet zonder een kenteken rijden. Wanneer dit het geval is dan is het slim om te gaan voor bijvoorbeeld je auto slepen. Dit is een goede manier voor auto vervoer en weet je zeker dat je auto op een legale en goede manier vervoerd wordt. Zo riskeer je bijvoorbeeld geen boete om toch te gaan rijden met een auto zonder kenteken erop!

auto ophalen

Ook in het weekend!

Een auto kopen is niet iets wat je snel doet en dit zijn dan ook van die activiteiten die je op een mooie zaterdag doet. Maar wat moet je doen wanneer je een auto koopt in het weekend waar nog geen kenteken op zit. Wanneer je dit doet dan kan je in het weekend ook gewoon gaan voor je auto slepen en door auto vervoer zoals deze weet je dat je auto veilig thuis wordt gebracht. Op deze manier hoef je dus niet door de weeks je auto op te halen bij de garage, maar kan je dit dus ook gewoon in het weekend doen.

Neem contact op!

Wanneer je bijvoorbeeld een kapotte auto hebt dan wil je in de meeste gevallen gaan voor je auto slepen. Wanneer je dit doet dan kan de auto al niet meer rijden, maar moet je toch auto vervoer hebben naar een garage of ergens anders heen. Wanneer je hier vragen over hebt, dan kan je gemakkelijk contact opnemen voor al je vragen. Op deze manier kunnen namelijk alle vragen die je hebt uit de lucht geholpen worden.