Nog meer online marketing met katwijk marketing

online marketing Katwijk

Waar is online marketing goed voor? Met online marketing heb je kracht om de klanten echt naar je toe te brengen. Denk aan alle social media zoals: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en nog veel meer social media platformen. Interactie met klanten zorgt ervoor dat je klantloyaliteit creƫert en de betrokkenheid vergroot. De feedback die klanten achterlaten, zijn zowel positief als negatief. Toch zijn alle reacties heel waardevol, ook al zijn ze negatief.

Een bedrijf dat aan online marketing doet is: online marketing Katwijk. Zij doen al jaren aan online marketing. Katwijk helpt vooral mee met de online marketing van evenementen.

online marketing Katwijk

Wat is online marketing Communicatie?

Marketingcommunicatie is het promoten van jouw merk, bedrijf, dienst of product. Via de combinatie van marketing en communicatie kun je mensen overtuigen en tot actie aanzetten. Via kennis, argumenten of door slim in te spelen op onbewust gedrag. Marketingcommunicatie online heet digitale marketing. Nadelen van online marketing zijn: Veel bedrijven hem een hoge CPC (kosten per klik), je hebt ook mensen die nooit op advertenties klikken, omdat ze het alleen maar irritant vinden. Zonder kennis zal je snel het testbudget uitgeven zonder er resultaat uit te krijgen. Zodra je geen geld meer verdient geven veel mensen het gelijk op, waardoor ze al het zicht verliezen. Het tegenovergestelde van online marketing is Offline marketing. Offline marketing is het overbrengen van de waarde van producten of diensten zonder het gebruik van digitale media, zoals internet. Enkele voorbeelden zijn: advertenties in huis-aan-huisbladen, dagbladen, tijdschriften, televisie en radioreclame en promotieteams.

Wat is het verschil tussen online en digitaal?

Online en digitaal worden vaak beschouwt als het zelfde, maar dit zijn twee woorden met verschillende betekenissen. Online marketing is het promoten van je product of dienst door middel van online kanalen, het internet dus. Digital marketing gebruikt alle digitale kanalen om dat mee te doen, dus het internet, maar ook SMS, radio, Digital Out Of Home en SMS. 

Wat verdien je gemiddeld als online marketeer?

Als fulltime online marketeer ga je gemiddeld 2.520 euro bruto per maand verdienen. Per jaar is dat 32.659 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt. Als flexmedewerker verdien je ongeveer 14,55 euro per uur. Dit is gebaseerd op cijfers van de Randstad-salarischecker.

Ook qua loon: starters zonder ervaring moeten tevreden zijn met gemiddeld 2.284 euro/maand. Langzaamaan stijgt je loon dan, om na gemiddeld 6 jaar boven de 3.000 euro bruto/maand te verdienen en na meer dan 20 jaar de 4.000 euro bruto/maand te overschrijden. Ook bij Online Marketing Katwijk kan je komen werken. Neem een kijkje op de website.