Het verschil tussen een stofzuigersysteem en een centraal stofzuigersysteem

stofzuigsystemen

Stofzuigen is niet het leukste klusje in huis, maar het moet wel gebeuren. Gelukkig zijn er verschillende soorten stofzuigersystemen op de markt die het stofzuigen een stuk makkelijker maken. In dit artikel bespreken we twee soorten stofzuigersystemen: het stofzuigersysteem en het centraal stofzuigersysteem.

Wat is een stofzuigersysteem?

Een stofzuigersysteem is een mobiele stofzuiger die je door het huis heen kunt verplaatsen. Het is een krachtige stofzuiger die gemakkelijk grote oppervlakken kan schoonmaken. Het systeem heeft een hoge zuigkracht en is voorzien van verschillende accessoires waardoor je het apparaat voor verschillende doeleinden kunt gebruiken.

Wat is een centraal stofzuigersysteem?

Een centraal stofzuigersysteem is een stofzuigsysteem dat in het huis wordt geïnstalleerd. Hierbij wordt een leidingennetwerk aangelegd door het huis waarbij er op strategische plekken stofzuigercontacten worden geplaatst. Deze contacten zijn verbonden met een centraal stofzuigsysteem dat meestal in de garage of kelder wordt geplaatst. Het systeem is krachtiger en stiller dan een normale stofzuiger.

Het verschil tussen een centrale en een normale

Een groot verschil tussen een stofzuigersysteem en een centraal stofzuigersysteem is de manier van werken. Bij een stofzuigersysteem moet je de stofzuiger overal mee naartoe nemen en deze aansluiten op verschillende stopcontacten. Bij een centraal stofzuigsysteem hoef je alleen maar de slang in de muur contacten te steken en het systeem doet de rest. Daarnaast is een centraal stofzuigersysteem krachtiger en stiller dan een normale stofzuiger.

Hanson CSS voor al jouw stofzuigsystemen

Ben je op zoek naar een stofzuigsysteem of een centraal stofzuigsysteem? Bij Hanson CSS ben je aan het juiste adres. Zij bieden verschillende soorten stofzuigsystemen aan en kunnen je helpen bij het vinden van het juiste systeem voor jouw woning. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.