Weinig ruimte? 4m3 container huren is verstandig!

Niet iedereen woont in een vrijstaand huis op het platteland. Vooral in het westen van Nederland wonen veel mensen dicht op elkaar en ook in de steden heb je veel woonwijken met alleen maar rijtjeshuizen. Daar is dan ook niks mis mee, maar er is dan wel weinig ruimte en dat is wel iets waar je rekening mee moet gaan houden als jij een container gaat huren. Een 10m3 container is namelijk te groot. Een 4m3 container huren is dan de betere optie. Ook een 3m3 container huren kan wellicht beter zijn in verband met de ruimte. Natuurlijk hangt het ook af van de klus.

Veel of weinig afval?

Een van de factoren waar je naar moet kijken voor het huren van een container is of je veel of weinig afval hebt. Als je namelijk veel afval hebt dan kan de 4m3 container huren erg handig zijn, want er past toch weer net wat meer in dan als jij een 3m3 container huren gaat. Natuurlijk scheelt het niet heel erg veel, maar het is wel handig om naar te kijken. Ook is het handig dat jij gaat kijken naar wat voor een afval jij weg moet gooien. Er is afval dat veel ruimte in beslag neemt, maar het kan ook zo zijn dat het kleine stukken zijn.

Wat voor een afval?

Wat voor een afval dat jij weg moet gooien bepaalt ook aan wat voor een container formaat jij nodig gaat hebben. Wellicht woon jij als nog groot, maar hoef je alleen maar oude spullen weg te gooien. Dan kan een 4m3 container huren best wel handig zijn. Als jij ervoor kiest om de bestrating in de tuin weg te doen zowel in de voortuin als in de achtertuin dan is een 3m3 container huren natuurlijk niet handig, maar voor hout kan dit wel weer handig zijn om te huren.